BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Grond-, weg- en waterbouw

De beste basis

Als de basis goed is, is alles mogelijk. Aannemingsbedrijf Van der Zanden Moergestel BV creëert – letterlijk en figuurlijk, de beste basis voor projecten. Van ontwerp tot en met uitvoering en administratieve afwikkeling, en rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever, leveren wij vakkundig werk dat zorgvuldig is uitgevoerd. Hierbij wordt overlast voor de omgeving tot een minimum beperkt.

Grond-, weg- en waterbouw

Van der Zanden heeft alles wat nodig is om grond-, weg- en waterbouwprojecten goed en grondig uit te voeren: vakkundig personeel met veel ervaring en degelijk materieel. Wij voeren projecten uit onder eigen regie. Daardoor zijn de communicatielijnen kort, werken wij effectief en snel, blijven de kosten laag en profiteren onze klanten van een gegarandeerd resultaat.

Natuurontwikkeling

Van der Zanden werkt met zorg en gevoel aan het behoud, beheer en creëren van nieuwe kansen voor landschappen en ecosystemen. Juist hier komt onze kracht in het samenwerken met specialisten en meedenken vanuit onze eigen, brede expertise naar voren. We zien het als een uitdaging om multidisciplinaire oplossingen aan te dragen en deze uit te voeren. Al onze medewerkers beschikken over het certificaat Zorgvuldig Handelen in het kader van de Flora- en Faunawet.

Méér weten? Neem dan contact met ons op!

Contact

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top