BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Milieu

Op ons kunt u bouwen

Werken volgens de regels en de geldende wetgeving is belangrijk als het om ons kwetsbare milieu gaat. Van der Zanden Milieu BV levert dankzij een verantwoorde aanpak ook op het gebied van milieu de beste basis. Wij zijn uitstekend toegerust om sloopwerken, asbestverwijdering en complexe saneringsprojecten geheel in eigen beheer uit te voeren. We leveren kwaliteit, en zijn volledig bevoegd, gecertificeerd en toegerust.

U kunt bij ons terecht voor:
  • Sloopwerken – een opgeruimd begin voor nieuwe en duurzame projectontwikkeling. Effectief en verantwoord werk, tot en met verwerking of hergebruik van het sloopafval. Systeemcertificaat SVMS-007, Veilig en Milieukundig Slopen.
  • Asbestverwijdering – asbest aantoonbaar veilig verwijderen. Wij gaan u voor in het doolhof aan procedures en voorschriften, onderzoeken en rapportages, administratieve verantwoording en laboratoriuminspectie. Procescertificaat Asbestverwijdering.
  • Bodemsanering – turn-key oplossingen voor aan strenge eisen gebonden en vaak complexe bodemsaneringtrajecten. Integrale uitvoering inclusief documentatie, administratie en eindcontrole. Procescertificaat BRL SIKB 7000 voor het toepassingsgebied Protocol 7001.
  • Tanksanering – de juiste oplossing voor verantwoorde tanksanering dankzij inzet van gekwalificeerd personeel en het juiste materieel.
  • Grondbank – inname, opslag (10.000 m3) en keuring van grond waarvan de milieukundige hoedanigheid onbekend is. Vervolgens passen we deze grond toe in projecten of zorgen voor de verdere afzet volgens wettelijke richtlijnen. Productcertificaat BRL 9335-1

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top