BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Nieuws

CO2-Prestatieladder trede 5 behaald!

Toegevoegd op 5 maart 2021

Onlangs heeft de VDZ Holding (Aannemingsbedrijf van der Zanden Moergestel BV en Van der Zanden Milieu BV) het certificaat voor de CO2-prestatieladder – Trede 5 behaald. Dit is de hoogst haalbare score op de CO2-prestatieladder. Hiermee wordt verder invulling gegeven aan de duurzame ambities binnen ons bedrijf.

‘’Duurzaamheid is een begrip dat de afgelopen jaren een steeds significantere rol is gaan spelen binnen ons bedrijf en binnen de aannemerij. Bij het bepalen van onze doelen voor de komende jaren, bleek al snel dat we ons graag willen certificeren voor trede 5 van de CO2-prestatieladder. Dat het nu daadwerkelijk is gelukt, is een mooie beloning voor de gedane investeringen op het gebied van duurzaamheid en een leuke motivatie om verder invulling te geven aan onze ambities’’, zegt Jurgen van Beers. ‘’De ontwikkelingen en innovaties volgen elkaar namelijk snel op.

CO2-Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is oorspronkelijk in 2009 ontwikkeld door ProRail en sinds 2011 in eigendom en beheer van de Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO). Met het behalen van het certificaat bewijst de VDZ Holding dat het bedrijf  haar eigen energiestromen kwalitatief in kaart heeft gebracht en de hieruit voortvloeiende reductiedoelstelling weet te behalen. Daarnaast leveren we een extra inspanning om ook bewustzijn te creëren bij bedrijven in de keten en de sector; een goed voorbeeld doet immers volgen.  

klik hier voor het certificaat

Terug naar het overzicht

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top