BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Nieuws

Nieuwe Fendt 930

Toegevoegd op 25 oktober 2021

Afgelopen week hebben wij onze nieuwe Fendt 930 Gen-6 Power mogen verwelkomen. Deze machine is voorzien van een zuinige Tier 4 Final motor zodat de uitstoot van koolstofdioxide en stikstof wordt beperkt. Hiermee kunnen wij het transport op onze projecten nog milieuvriendelijker uitvoeren.

Chauffeur Marcel is blij met de nieuwe aanwinst. ‘’Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp binnen de GWW. Met ons rijgedrag proberen wij hiermee al rekening te houden. Bovendien krijgen we regelmatig voorlichting over ‘zuinig rijden’. Met de aanschaf van de nieuwe Fendt kunnen we nog zuiniger gaan werken. Het is fijn dat de directie ook bezig is met maatschappelijk verantwoord ondernemen’’.

Verder is de tractor voorzien van een veiligheidsbumper en een overdrukinstallatie. Laatstgenoemde maakt de machine ook geschikt om grond te transporteren bij bodemsaneringen. Alom een complete machine voor ons bedrijf waar wij de komende jaren veel plezier van gaan hebben.

Terug naar het overzicht

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top