BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Nieuws

NIEUWE MACHINE!

Toegevoegd op 26 februari 2021

Onlangs heeft Van der Zanden besloten om een nieuwe Komatsu HB365 Hybrid aan te schaffen. Deze machine beschikt onder meer over een Stage V motor en hybride systeem waardoor bijna geen sprake is van CO2- en NOx-emissies. Afgelopen week mochten wij de machine verwelkomen binnen ons bedrijf!

Uitstoot

“De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht voor het milieu. Bij aanbestedingen is het belangrijk om aantoonbaar te maken dat we als bedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Het minimaliseren van CO2– en NOx-uitstoot is een periodiek agendapunt bij onze overleggen”, zegt Tijs van der Zanden.

Al geruime tijd huren wij een soortgelijke Komatsu in. Na monitoring bleek dat dit model erg zuinig is in het verbruik van diesel en zijn we gaan kijken of de aanschaf van een nieuwe rupskraan rendabel is. Na wat oriënterende gesprekken met de leverancier, is de keuze gevallen voor Komatsu. De goede prestaties op het gebied van uitstoot hebben hierin de doorslag gegeven.

Machinist maakt machine

Ook machinist Corné van Gestel is blij met zijn nieuwe machine. Corné werkt inmiddels al 30 jaar als machinist bij Van der Zanden en past perfect in het plaatje van ons bedrijf. De machinist maakt de machine, dat vinden wij prachtig om te zien.

Corné: ‘’In het verleden heb ik al vaker met Komatsu kranen gewerkt en dat is altijd goed bevallen. Hopelijk ga ik de komende jaren weer net zoveel plezier beleven aan deze machine. Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst, maar de eerste dagen heb ik als zeer positief ervaren.’’

Genieten van deze kraan gaan we dus zeker, concluderen Corné en Tijs. Een mooi visitekaartje voor het bedrijf die jullie de komende jaren op verschillende projecten kunnen gaan aanschouwen.  

Terug naar het overzicht

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top