BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Nieuws

Rehabilitatie wegen 2018 gemeente Oirschot

Toegevoegd op 27 september 2018

In opdracht van gemeente Oirschot zijn druk bezig met de rehabilitatie van de Broekstraat, Evenheuvel en Huijgevoort in gemeente Oirschot.

Broekstraat en Evenheuvel
De grond- en funderingswerkzaamheden zijn inmiddels afgerond en de onder- en tussenlaag van het nieuwe asfalt zijn vorige week aangebracht.
Momenteel worden de bestratingswerkzaamheden uitgevoerd en vervolgens wordt de nieuwe deklaag van het asfalt aangebracht.

Afgelopen periode zijn er foto’s gemaakt van de laatste voorbereidingen voor de asfalteringswerkzaamheden van de onder- en tussenlaag in de Broekstraat.

Foto’s voorbereidingen asfalteringswerkzaamheden

Huijgevoort
We zijn momenteel bezig met uit voeren van de grond- en funderingswerkzaamheden.
Bij het aanbrengen van de fundering wordt er een geogrid doek tussen het menggranulaat aangebracht, waardoor de krachten op het wegdek beter worden verspreid.
Het resultaat is dat het wegdek beter op zijn plaats blijft liggen, waardoor de kans op spoorvorming of afschuiving van taluds wordt verminderd.

In onderstaande foto’s zijn de grond- en funderingswerkzaamheden mooi in beeld gebracht.

Foto’s grond- en funderingswerkzaamheden

Terug naar het overzicht

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top