BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Nieuws

Succesvolle afronding projecten “Herinrichting Den Heuvel te Oirschot” en “Rioolrenovatie Oisterwijk & Moergestel 2015”.

Toegevoegd op 6 februari 2017

Succesvolle afronding projecten “Herinrichting Den Heuvel te Oirschot” en “Rioolrenovatie Oisterwijk & Moergestel 2015”.

Afgelopen week zijn projecten Herinrichting Den Heuvel te Oirschot en Rioolrenovatie Oisterwijk & Moergestel 2015 succesvol afgerond. Opdrachtgever / stakeholders / buurtbewoners en wij als aannemer zijn zeer tevreden over het resultaat van de uitgevoerde werkzaamheden en samenwerking met de verschillende partijen.

De moeilijkheidsgraad van project Den Heuvel was om de bereikbaarheid van de vele bedrijven en woningen in de Koestraat en Den Heuvel te waarborgen.

Onderstaande brief hebben we nog ontvangen van een bewoonster uit de Koestraat te Oirschot:

Geachte firma,

Ik kan het niet nalaten om uw firma te bedanken voor het prachtige werk wat in de Koestraat en verder in Oirschot is geleverd! De manier waarop er gewerkt werd wekte vaak mijn bewondering op. Indien nodig werden we goed voorgelicht en de manier waarop men werkte dwong respect af. Men was beleefd, vriendelijk en zeer ijverig, ondanks de erge hitte soms en de regen, geweldig! Ik vond dat ik dit even moest schrijven. Nogmaals dank voor de prachtige Koestraat nu!

Met vriendelijke groet,
Bewoonster van Koestraat (naam bewust weggelaten)

P.S. mijn zoon zei destijds al “moeder dat is een heel goed bedrijf” en hij heeft gelijk gekregen.

Bovenstaande reactie van deze bewoonster doet ons heel veel deugd en werkt zeer motiverend om van elk project weer een succes te maken!

Wij danken alle directe en indirecte betrokken partijen voor de fijne samenwerking bij bovenstaande projecten!

Terug naar het overzicht

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top