BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Over Van der Zanden

Over ons

fotoIn 1947 investeerde opa Jan van der Zanden als eerste in de wijde omgeving in een tractor en begon hij, naast zijn boerenbedrijf in Moergestel, een loonbedrijf.  Doordat de activiteiten zich sterk uitbreidden, groeide het bedrijf. Eén zoon zette de boerderij voort, twee zonen gingen verder met het loonbedrijf. In 1979 richtte Henk van der Zanden, de jongste zoon van opa Jan en vader van de huidige eigenaren Mart en Tijs, het aannemingsbedrijf op.

In 1992 werd MDZ Milieu BV opgericht, waarvan de naam later gewijzigd werd in Van der Zanden Milieu. Nadat midden jaren ‘90 het loonbedrijf werd afgestoten bleven de twee poten Aannemingsbedrijf Van der Zanden en Van Der Zanden Milieu over. Sinds 1 mei 2013 staan Mart en Tijs van der Zanden aan het roer. Het bedrijf heeft inmiddels 40 medewerkers in vaste dienst en is actief in een straal van zo’n 80 kilometer rondom Moergestel. De hoofdactiviteiten van Van der Zanden zijn asbestsanering, sloopwerkzaamheden, bodemsanering, grond-, weg-, en waterbouw en natuurontwikkeling.

Flexibel en praktisch

Van der Zanden beschikt over een uitgebreid machinepark waarmee we vrijwel alle klussen aankunnen. Korte lijnen zorgen voor een flexibele, praktisch ingestelde organisatie. Wij hebben alles in eigen hand, en kunnen daardoor multifunctioneel worden ingezet voor grote en minder grote projecten. Tot de opdrachtgevers van Van der Zanden behoren:
foto2

  • Provincies
  • Gemeenten
  • Defensie
  • Dienst Landelijk Gebied (opgeheven sinds maart 2015)
  • Natuurbeherende instanties en verenigingen
  • Projectbureau ABdK (opgeheven medio juni 2015)
  • Projectontwikkelaars
  • Nevenaannemers (Bouw en Civiel)
  • Particulieren

Van der Zanden beschikt over de systeemcertificaten NEN-EN-ISO 9001:2008, VCA ** en diverse andere proces-, en productcertificaten

Milieu

Van der Zanden is bewust bezig met milieu en maatschappij en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bedrijf voldoet aan trede 3 van de CO2 prestatieladder, gebruikt schone Traxx brandstof, en maakt gebruik van hybride graafmachines die een substantiële bijdrage leveren aan een verminderde CO2 uitstoot. De bedrijfspanden in Moergestel zullen in 2016 worden vervangen door nieuwe, energieneutrale gebouwen en de werf wordt opnieuw ingericht.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In het kader van social return on investment zet Van der Zanden waar mogelijk medewerkers in met een afstand tot de arbeidsmarkt en levert hiermee een bijdrage aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van deze mensen.

Om haar betrokkenheid met de maatschappij te tonen ondersteunt Van der Zanden een aantal goede doelen. Lokaal is Van der Zanden actief met de ondersteuning van enkele plaatselijke verenigingen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contact

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top