BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Projecten

Reddersbuurt Midden en Stormhoek

April – december 2015
OpdrachtgeverGemeente Dordrecht Locatie Dordrecht Werkzaamheden

In opdracht van de gemeente Dordrecht is Van der Zanden begonnen met de aanleg van een gescheiden stelsel voor de riolering. Als eerste zijn de Kotterstraat, Karel Doormanweg en Jacob van Heemskerckstraat aan de beurt; daarna volgen de Bloys van Treslongstraat, Jan Cupidostraat, Dorus Rijkersstraat, Steven Wiegmanstraat, Van den Heuvelstraat, Brinkmanstraat en Van den Kloosterstraat.

Het werk bestaat onder meer uit het opbreken van verhardingen en riolering, grondwerkzaamheden, het aanbrengen van riolering, drainage en verhardingen en groenwerkzaamheden. Een door Van der Zanden aangestelde omgevingsmanager is het aanspreekpunt voor omwonenden. Hij fungeert als contactpersoon tussen omwonenden, uitvoerder en projectleider en kan binnen 24 uur reageren op vragen.

Naast  het uitvoeren van de werkzaamheden in de Reddersbuurt heeft Van der Zanden onlangs opdracht gekregen om de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van de Stormhoek te Dordrecht uit te voeren.

Werkzaamheden Stormhoek:

  • Opbreekwerkzaamheden
  • Grondwerk
  • Riolering aanbrengen
  • Verhardingen aanbrengen
  • Groenvoorziening aanbrengen

Aanvulling op de foto’s: nadat de fotograaf zijn werk gedaan had is de straat uiteraard nog schoongeveegd en schoon opgeleverd.

Terug naar het overzicht

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top