Over ons

Van der Zanden is een familiebedrijf in het Brabantse Moergestel wat in 1979 is opgericht door Henk van der Zanden, vader van de huidige eigenaren Mart en Tijs.

Nadat het aannemingsbedrijf was opgericht, volgde in 1992 het MDZ Milieu BV, waarvan de naam later werd gewijzigd in Van der Zanden Milieu. Sinds 1 mei 2013 staan Mart en Tijs aan het roer. Het bedrijf heeft inmiddels 40 medewerkers in vaste dienst en is actief in een straal van 80 kilometer rondom Moergestel.

Het bedrijf staat voor goede resultaten behalen en onze klanten tevreden houden. Dit doet Van der Zanden niet alleen met hardwerkende collega’s, maar ook met zuinige machines. Het bedrijf vindt het belangrijk dat er goed werk wordt geleverd en dat dit op een zuinige manier gebeurt. Van der Zanden is bewust bezig met milieu en maatschappij en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Het bedrijf heeft haar best gedaan om aan de hoogst haalbare trede, trede 5, van de C02 prestatieladder te voldoen. Daarbij maakt het bedrijf gebruik van emissieloze machines om de uitstoot zo min mogelijk te houden. Van der Zanden werkt letterlijk en figuurlijk in het groen.

Van der Zanden is gespecialiseerd in projecten in de grond-, weg-, en waterbouw, natuurontwikkeling, sloopwerken, asbestverwijdering, bodemsanering, tanksanering en grondbank en staan voor het feit dat alle projecten die wij realiseren kwalitatief goed uitgevoerd worden. Het bedrijf beschikt over een groot machinepark waarmee we vrijwel alle klussen aan kunnen. Van grote tot minder grote projecten, overal kunnen wij voor worden ingezet.

Ons doel is om klanten en onszelf tevreden te houden. Wij vinden het fantastisch om projecten te mogen realiseren en willen maar al te graag mensen blij maken. Hier krijgen wij energie van en halen wij veel motivatie uit. Opgeven is voor ons geen optie en gaan geen uitdaging uit de weg.