Hoe wij werken

Voor projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw (GWW), natuur- en cultuurtechniek, (circulair), sloopwerk, milieutechnische saneringen en handel in bouw-, grond- en afvalstoffen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn Van der Zanden Moergestel BV; een echt Brabants familiebedrijf uit Moergestel. Met meer dan 75 jaar aan ervaring, pakken wij elk project voortvarend aan. Wij denken mee, werken samen en zijn uw garantie voor vakwerk; van voorbereiding tot en met oplevering.

Wij staan voor het behalen van goede resultaten en het tevreden houden van onze opdrachtgevers. Dit doen wij niet alleen door de inzet van onze hardwerkende collega’s, maar ook door gebruik te maken van moderne, energiezuinige machines. Wij vinden het belangrijk dat er goed werk wordt geleverd en dat dit op een milieuvriendelijke manier gebeurt.

Alles onder één dak

Door de brede scope van onze werkzaamheden, hebben wij alle kennis in huis om gehele (her)ontwikkelingsprojecten in eigen beheer uit te mogen én kunnen voeren. Het grote voordeel hiervan is dat onze opdrachtgevers maar één aanspreekpunt hebben en wij onze opdrachtgevers in zijn totaliteit kunnen ontzorgen. Mede hierdoor kunnen wij korte lijntjes hanteren en worden besluiten snel genomen.

Familiebedrijf

In 1947 is de eerste generatie Van der Zanden gestart met het loonbedrijf. In 1979 heeft de tweede generatie het aannemingsbedrijf opgericht en later ook het milieubedrijf. Inmiddels staat sinds 1 mei 2013 de derde generatie aan het roer. We kunnen dus echt spreken van een familiebedrijf. Benieuwd naar de gehele geschiedenis? Bekijk onze tijdlijn.

Ambities

Van der Zanden heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een regionale speler in de grond-, weg- en waterbouw, milieutechnische saneringen en (circulaire) sloopwerken. Door niet stil te zitten, blijven we ons continu ontwikkelen en hopen hiermee onze huidige positie in de sector verder uit te bouwen. Zo blijven wij onze opdrachtgevers verrassen met onze oplossingen voor hun complexe vraagstukken. Oplossingen die we zelfstandig als hoofdaannemer aannemen en succesvol afronden. Dit alles met de van ons gewende houding en net altijd dat stapje extra zetten; aangestuurd vanuit de houding van het familiebedrijf. Door deze gedrevenheid te koppelen aan een grondige, innovatieve aanpak blijven wij meespelen in de top.

Contracten

Van der Zanden voert projecten uit met diverse contractvormen. Gedacht kan worden aan RAW-bestekken, EMVI-aanbestedingen, bouwteams en UAV-gc contracten. Al deze contractvormen vragen een andere houding van ons als aannemer, maar met onze expertise en kennis kunnen wij hier op de gewenste manier invulling aan geven voor onze opdrachtgevers.

Maatschappelijk verantwoord

Als Van der Zanden dragen wij graag ons steentje bij aan de maatschappij. Naast dat wij dit proberen met de oplevering van onze projecten, die voorzien in de veranderende vraag van de maatschappij, zetten wij graag een stapje extra voor onze omgeving. Dit komt tot uiting door mensen een kans te bieden met een afstand tot de arbeidsmarkt, middels sponsoring aan lokale verenigingen, initiatieven te steunen en onze bedrijfslocatie energieneutraal te laten functioneren.