BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Milieu

Asbestsanering

Hulp nodig met asbest? Dan bent u op het juiste adres. Bij het saneren van asbest komt redelijk veel bij kijken. Daarom gaan wij voor u op onderzoek uit naar de voorbereidingen, zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Met een professioneel team zorgen wij ervoor dat we grondig en nauwkeurig te werk gaan om alle asbest veilig te verwijderen.  U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij doen de rest!

Bodemsanering

Heeft u een bodemsanering project? Dan kunnen wij u helpen. Met ons gedreven team staat we voor u klaar om de beste resultaten te realiseren. Werken volgens de regels en geldende wetgeving is belangrijk als het om ons kwetsbare milieu gaat. Ook zijn er strengen eisen gebonden aan bodemsanering. Het is dus van belang om netjes en nauwkeurig te werken. Met ons team krijgen we dat zeker voor elkaar.

Sloopwerken

Wij werken milieubewust. Dit laten wij zien doormiddel van het scheiden van sloopafval. Zo kunnen wij het puin hergebruiken voor andere projecten. Milieubewust werken gaat als een rode draad door ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat als wij projecten realiseren, dat we veilig en volgens de regels te werk gaan.

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top