BezoekadresZandstraat 14a - 5066 CA MoergestelPostadresPostbus 52 - 5066 ZH MoergestelTelefoon013 513 1337Fax013 513 29 10E-mailinfo@vanderzanden.nl   
Aannemingsbedrijf

GWW

Bij Van der Zanden zijn we van alle markten thuis om alle projecten goed te kunnen realiseren. Daarbij beschikken wij alles wat nodig is om grond- weg- en waterbouwprojecten goed en grondig uit te voeren. Met ons gedreven personeel gaan wij aan de slag om onze klanten het beste resultaat te bieden. Wij werken veilig, snel en zorgen ervoor dat onze klanten en lach op hun gezicht krijgen.

Natuur -en cultuurtechniek

Bij Van der Zanden werken wij zorgvuldig aan onze natuur- en cultuurtechniek projecten. Wij vinden het belangrijk dat de omliggende landschappen niet verloren gaan als wij natuurprojecten realiseren. Bij Van der Zanden staan wij erop dat veilig werken en rekening houden met de natuur van belang is. Zo staat bij ons nieuwe kansen voor landschappen en ecosystemen centraal. Nauwkeurig en hard werken zijn onze specialiteiten. Dit zorgt voor goede resultaten en tevreden klanten. Al onze medewerkers beschikken over het certificaat Zorgvuldig Handelen in het kader van de Flora- en Faunawet.

Projecten In de kijker

Van der Zanden staat aan de basis van succesvolle projecten in grond-, weg-, waterbouw en natuurontwikkeling.

Denkt u ons nodig te hebben? Of heeft u een dringende vraag?

Neem vrijblijvend contact op
Top